MarkaMix AVM

MarkaMix AVM

2015 yılında tamamladığımız bu projemizde iç mekanlarda, gizli niş aydınlatmasında ılık beyaz şerit led, genel aydınlatmalarda ARC tasarımlı ılık beyaz panel downlight ve teşhir ve raflar için Cree ledli ılık beyaz Ray Spot kullandık.

Toplam 9 kattan oluşan bu süper lüks alışveriş merkezinde her katın özelliğine göre farklı renklerde lake pvc gergi tavan malzemesi kullanılmıştır. Dış cephede ise binanın yaratıcı yüzey strüktürünü baz alarak her bölümü bir pixele dönüştürdük ve bu bölümler arası DMX kontrollü led aydınlatma efektleri ile dışardan AVM’ye yönelik dikkat çekmeyi hedefledik.

Konumu : Alanya / Antalya

Aydınlatma Türü : Mono / Turkuaz

Yapım Tarihi : 2015

Web Adresi : www.mixmarka.com

SWITCH THE LANGUAGE
ARC I Mimari Led Aydınlatma

Dış cephe mimari aydınlatma projelerinde yer alan ARC Mimari Led Aydınlatma firmamız öncelikle aydınlatma tasarımını bir video sunumu ile hazırlayıp, dmx pixel dot ile dış cephe led giydirme ya da dmx line ile dış cephe mimari led aydınlatma armatürleri kullanarak ikonik yapılara uyumlu led cephe ya da cephelerde pixel led ekran uygulamaları yapar. Kullanmakta olduğumuz ürünler kaliteli dmx kontrollü wall washer, dmx dot pixel, dmx lineer tarzı RGB led aydınlatma armatürleridir.